Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Løiten skytterlag
i Hedmark skyttersamlag

Løiten felten 2017 HV-cup stevne nr. 5

Da er årets feltstevne vel gjennomført under strålende forhold i Løten i dag. Jordet og Tennåsen tok dobbeltseier i klasse 3.5 med vinner Lars Lind 30/25 foran Jan- Eivind Skjæret 30/21, Nr 3. ble Thomas Høgåsseter, Raumnes også med 30/21.

Med unntak av egne skyttere som skjøt til slutt i tett snøvær som bla gjorde at det ikke var mulig å skyte langholdet, hadde skytterne glimrende forhold i dag, noe også antall skyttere med 30 treff indikerer. 309 skyttere deltok på årets stevne.

Resultater finnes her:

I forbindelse med vårt 150 års jubileum gjennomføtrte vi trekning av en gevinst blant deltakerne på vårt feltstevne i dag.

Vinner av overnatting for 2 voksne og inntil 6 barn på Hotell Grisbo hos Bakken Øvre Gårdsmat ble vunnet av Geir Erland Hamre fra Rauhella skytterlag.

Vi fikk inn en ekstragevinst fra salgsavdelingen i DFS   på 500 kuler i valgfri kulevekt. Denne ble vunnet av Martin Mostulien, Tangen.

Vi gratulerer vinnerne!  

 

Løiten skytterlag er 150 år i 2017, og dette er vårt andre stevne i jubileumsåret. Som en jubileumsmarkering vil det bli foretatt en trekning av en jubileumsgevinst, der alle deltakerne i stevnet har ett lodd. Se mer info lenger ned.  

Forhåndspåmelding på www.dfs.no eller på ledige plasser på stevnedagen i tidsrommet 08:30 - 11:00. Oppgitt tid er avgang med buss.  På både finfelten og grovfelten blir  to og to lag kjørt ut samtidig i felles buss.

Mannskapsliste

Mannskapsliste finner du her:

 

Baneinformasjon

Oppmøte på Jønsrud skole, Jønsrudvegen 5, 2340 Løten

 

Finfelt løypa :  ca 1,3km i lett kupert terreng.

Grovfelt: ca 3,0 km etter vei.

Det er kiosk på skolen.

Skyteprogram

30-skudd.

På grovfeltrunden er det to ukjente avstander.

Innskudd kr 150 inkludert HV-cup gebyr 20 kr og Bussgebyr 30 kr. for klassene NU, NV, R, ER, J, EJ

Innskudd kr 200 inkludert HV-cup gebyr 20 kr og Bussgebyr 30 kr for klassene 1-5, V55, V65, V73, Åpen, Jeger, Hk416 og Ag3.

Ag3, Hk416 og Jegerklassen skyter vanlig grovfelt.

3 medaljer i klasse 3-5, 1 medalje i øvrige klasser med minst 3 deltakere unntatt klassene NU og NV. I jubileumsåret bruker vi medaljer med innsatt jubileumspin i båndet.I klasse NU er det premie til samtlige deltakere, i øvrige klasser er det pengepremier i henhold til skytterboka.

Diverse

I forbindelse med vårt jubileumsår har en av våre samarbeidspartnere Bakken Øvre Gårdsmat gitt oss to overnattingspakker på Hotell Grisego. Den ene trekker vi blant deltakerne på feltstevnet, den andre trekkes på Løitenstevnet i bane 1 mai.

En overnatting utenom det vanlige! Her får man muligheten til å være med på alt som skjer på gården; stelling av dyr, mating, melking og ikke minst få ett innblikk i hvordan livet på en gård er her er all inklusive der kjøleskapet er proppet med mat og drikke av lokale produsenter! Pakken inkluderer overnatting for inntil to voksne og fire barn. Tidspunkt avtales med Bakken Øvre.  

https://www.facebook.com/Bakken-Øvre-Gårdsmat-181968131844218/

Her er et blogginnlegg fra en av de første som prøvde dette tilbudet i 2016:

http://theaklingenberg.no/2016/07/08/en-natt-i-bingen/

http://www.bakkenovre.no/