Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Samlagsmester Bane 2014

Samlagsstevne er over og 100 skyttere deltok på Mjåvann da Steinar Norum ble samlagsmester i klasse 3-5, og her er resultater fra søndagens skyting

Overaskende og desto gøyere at nettopp Steinar Norum (5) fra Lindesnes Skytterlag som ifjor befant seg i klasse 4 skjøt inn til seier i klasse 3-5 og sin første Samlagsmestertittel. Flott måte å få gylt medalje på også, da han ikke hadde vunnet den fra før. Steinar klemte inn 100 poeng i finalen som eneste senior og klatret dermed opp en plass fra skive 2. Samtidig var han best av alle også på grunnlaget og tok med seg et napp i Grunnlagspokalen etter 98 poeng og 6*

Det skytes også om Gunstein Pennes Pokal på Samlagsstevne, og der var Reidar Ågedal fra Grindølen best og alene med 100 poeng på liggende og knestående på 15-skudden.

Beste Kvinne ble May-Elin Frøyland (5) fra Lyngdal. Beste under 21 år ble Espen Stubstad (3) fra Mandal og Normapokalen vant Børge Vatnedal (5) fra Holum.

I klasse V55 hadde Arild Rasmussen fra Holum to poeng å gå på til nestemann Øyvind Lilledrange fra Flikka. Begge skjøt 98 poeng og dermed beholdt de sine plasseringer fra innledende skyting og Arild Rasmussen ble Samlagsmester.

I klasse 2 ledet Sverre Jacobsen fra Holum med 3 poeng foran finalen. Han skjøt 96 poeng og ble Samlagsmester med 337 poeng. 

I klasse 1 vany Geir B. Øksendal med ny pers og 245 poeng.

I klassen AG3 -for militært personell vant Leif Jr. Rinde fra NROF Lister.

Stangskytingen vant ikke uventet Nils Bernt Rinde med 30 treff.

Felthurtigskytingen ble vunnet av Holums Børge Vatnedal som med sitt tredje napp i kruset tar det med seg hjem til odel & eie.

Børge Vatnedal med Felthurtigkruset han tok med hjem for godt etter søndagens skyting.

På 100m blant veteranene stakk Harald Jensen fra Lyngdal av med nok en Samlagsmestertittel i klasse V65. Torjus Ågedal fra Grindølen gjorde det samme i klasse V73.

Blant ungdommene fikk vi følgende Samlagsmestere og vant gjorde Martin Eiken fra Øvre Eiken i rekruttklassen, Espen Elias Vigemyr fra Heddeland & Breland i klasse eldre rekrutt og Alvilde Røiseland fra Holum i juniorklassen. 

Lagskyting er også en del av Samlagsstevnet og på 200m vant Farsund knepent foran Lyngdal og Mandal. På 100m var Holum faktisk i stand til å stille med 3 lag, og vant gjorde Holum 1 foran Lyngdal og Holum 3. Det deltok 6 lag på hver av banene.

Fremtidens skyttere, Aspirantene, kom også på Samlagsstevne. Totalt 7 Aspiranter deltok på årets Samlagsstevne. Rekruttklassen var den største ungdomsklassen med 10 skyttere.

Som Dere ser under var skytterhuset på Mjåvann fylt til randen denne søndagen hvor skyttere fra hele Vest-Agder var samlet for å gjøre opp seg i mellom om Samlagstmestertitlene. Totalt 100 skyttere deltok på stevnet.

Her er fra det ene hjørnet i stua under søndagens premieutdeling hvor de fleste ungdommene hadde samlet seg.

 

Her er premieoversikten fra Samlaget.

 

Arrangørene, Mandal og Holum Skytterlag var i sum godt fornøyd med stevnet og takker alle fremmøtte for en flott dag. Samtidig benyttes anledningen til å takke for alle de flotte gavepremiene de fikk fra lag og andre!

Her er en oversikt over gitte gavepremier utenom skytterlagene.

 

Flere bilder nederst på siden.


Resultatside fra Samlagsstevne Bane 2014