Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Oppfordring fra kretsens Ungdomsleder

Oppfordring fra kretsens Ungdomasleder. Utendørs sesongen er definitivt over for 2014. Nå starter imidlertid 15m sesongen igjen og forberedelser til 2015...

Oppfordrer alle til å tenke nyrekruttering. Det er et godt tidspunkt å planlegge skyteskoler nå.

Skyteskoler for voksneer særlig aktuelt nå ettersom aspirantklassen utvides som en prøveordning for 2015/16. Øvre aldersgrensen for aspirant tas bort. Terskelen for voksne å begynne med skyting blir lavere. Husk at vi behøver også å rekruttere voksne og foreldre inn i DFS-miljøet. Med voksne følger ofte barn på slep.

Nye sikkerhetsregler er vedtatt av skytterstyret i siste møte. Ber alle sette seg inn i dette og begynne å drille en ny praksis her. Det kan ta litt tid før vi alle har lært dette.

Vedtatt:
Skytterboka pkt. pk.t 8.122 Bæring av våpen, gis følgende innhold:

Ved bæring av våpen utenfor standplass, når dette ikke er i futteral eller i koffert, skal alltid munningen peke opp. Sluttstykket skal være i bakre posisjon eller tatt ut. Sluttstykkeadapter i rødt materiale kan benyttes for å beskytte låskassen. Løse magasiner skal ikke være i våpenet. Magasinadapter i rødt materiale kan benyttes. Det tillates å benytte ekstra reimfeste foran på våpenet, for feste av bærereim i våpen med reimfesteskinne. Regelverket gjøres gjeldende fra 2015.

 

Mvh
Kenneth Stubstad
Ungdomsleder Sørlandskretsen