Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Resultater LDK Bane 2014

Her er komplette resultater fra LDK Bane 2014 som ble arrangert av Kristiansand, Randesund og Topdal Skytterlag på Farvannet -en super arena!

Du kan bruke menyen til venstre for å se listene. 


Oppsummering Vest-Agder:

Rekrutter fra Øvre-Eiken bekledde hele pallen etter finaleomgangen med Jane Alise Eilertsen, Marianne Rosssevatn og Martine Eiken på lassene 1, 2, og 3 med 344, 343 og 343 poeng.

I Juniorklassen var to Holumsskyttere på pallen med vinner Alvilde Røiseland med 350 poeng og Karen-Oline Jacobsen på bronseplass med 348 poeng.

I V65 vant Harald Jensen med 349 poeng.

I V55 ble det sølvplass til Øyvind Lilledrange fra Flikka og bronseplass til Oddvar Kvåle fra Holum. I klasse 2 skjøt Kåre Vidringstad fra Lyngdal også til en bronsemedalje.

Beste seniorskytter ble Bjørn Vidringstad (4) fra Lyngdal. I tillegg skjøt Børge Vatnedal (5) og Wenke Blien (5) fra hhv. Holum og Flikka finaleomgangen.

 

Lagskytinger:

Veteranene fra Vest-Agder kom høyest med sitt 2-lag og ble nr. 2. Ungdommene skjøt seg til en 4. plass med sitt 1-lag, og eniorene endte som nr. 5 i lagskytingen med sitt 1-lag. 

 

Stang- og Felthurtigskyting:

I stangskytingen skjøt Arild Valand (4) og Sveinung Rossevatn (4) fra hhv. Mandal og Øvre-Eiken seg til beger. Sveinung Rossevatn skjøt seg også til beger i felthurtigskytingen.

 

Her er noen glimt fra LDK: