Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Resultater NM-Skifelt 2014

En hel hau Vestegder deltok på NM-Skifelt. Lørdag vant May-Elin Frøyland fra Lyngdal Seniorklassen for kvinner. Søndag var det klart for Sprintene!

Kvinnenes Normaldistanse består av 8 km på ski med 3 innlagte skytinger på feltfigurer med ukjent avstand. May Elin traff på alle skuddene og fikk dermed ingen tilleggstid.

Av andre gode resultater ble Steinar Skoland også fra Lyngdal nr. 3 i klassen senior B. De skyter full 30-skudds felt og går 12 km på ski. 

Kenneth Stubstad fra Mandal ble nr. 2 i skytterklassen og Henry Th. Jenssen også fra Mandal nr. 3 i skytterklassen. Skytterklassen skyter 18 skudds felt og går 4 km på ski.

Erlend Fasseland fra Mandal ble nr. 3 i junior klassen. Det deltok også Vestegder i klassene Rekrutt og Eldre Rekrutt fra Holum-, Mandal-, og Øvre Eiken Skytterlag.

Du kan lese mer om klasser og program her.

Totalt 6 Ungdommer og 9 Seniorer fra Vest-Agder delltok i de mange klassene. Sprekt at så mange som 15 stilte til start. Skifeltsytterne representerte følgende lag i Vest-Agder:

Holum Skytterlag
Lyngdal Skytterlag
Mandal Skytterlag
Øvre Eiken Skytterlag

På søndagens sprintdistanser var det litt færre Vestegder i aksjon, og alle resultatene finner Du på linkene under.

I bunnen av sida er en fyldig bildedekning med alt fra "smøreboder", ute i løypa, og premieutdelingen! (i tillegg ble det knipset noen som måtte teste hvordan det var å holde kongepokalen)

 

Her er link til NM-Skifelt Arrangementsside 

Her er link direkte til resultatlistene fra alle dagene