Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Medaljetroikaen slo til igjen

Selv om antall Ryggeskyttere på de tre frigjøringsstevnene i Follo var beskjedent, gjaldt det slett ikke medaljefangsten. Trioen Magnus Madsen i klasse en og rekruttene Jonas Sørli Runhovde og Lilly H. Madsen skuffet inn fem medaljer.

Magnus er i dag nesten i en særklasse i klasse 1 og vant både i Aas og Frogn & Drøbak med hhv 247 og 245 poeng. Klasse 1 har (foreløpig) ikke mesterskapsomgang i programmet, men de får skyte, og i Drøbak banket Magnus like godt inn 100 på den raskeste serien. Neste år er det opp på knestående også.

Jonas plukket også to medaljer. Seier i Moss & Våler med 342 poeng og sølv i Frogn & Drøbak med 347. Forskjellen i poengsummer sier også noe om forskjellen i forholdene, les vind og vanskelighetsgraden på banene.

Lilly på sin side fikk bronsemedaljen i Aas med 344 poeng, etter å ha «runda» på hele 249. Det gjorde forøvrig også Jonas, men han kom ett poeng bak Lilly på omgangen.

Forøvrig skjøt Tomas Andersen 238 og 235 på sine to starter, mens sønnen Jonas stoppet på 218 poeng på begge stevnene han skjøt.

Tor-Arne Solbakken var ensom Ryggeskytter med klasseprogrammet, men han var ikke i nærheten av toppresultater, 338 poeng i Frogn & Drøbak var hans beste resultat.