Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Lilly til topps – 100 på omgangen

Lilly H. Madsen har tuvla litt med omgangsskytinga inne i vinter, men på baneåpningen i Halden satt den der for rekruttjenta. Med 100 på omgangen passerte hun de to som var foran henne på 25 skudden og sikret seg den gylte medaljen med 346 poeng. Glitrende start Lilly!

I Buer/Kornsjø var det Magnus Madsen som gikk til topps med flotte 246 poeng i klasse en, mens han ble nummer to med 240 i Halden. I Buer ble Jonas Sørli Runhovde best av våre fremadstormende rekrutter med 345 poeng, men det ble bare den «litt sure» fjerdeplassen. To rekrutter fra Degernes imponerte voldsomt her med 350 poeng begge to. Lilly stoppet her på 342.

Rygge hadde bare med en deltaker i nybegynner ung, men Malin H. Madsen skjøt til gjengjeld meget bra med hhv 230 og 229 poeng.

Dette var første runde i den nye Østfoldserien, og Rygge stilte med et brukbart antall av ti skyttere på begge stevnene, men det er potensiale til langt flere. Utenom de som er nevnt ovenfor viste disse stevnene at det er langt igjen til konkurranseformen for våre. Nå er det trening, trening, trening som gjelder, med eller uten patron i løpet.