Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Fire medaljer – men klasseskytterne uteble

Det ble fire medaljer til Rygge ved helgas stevner i Skjeberg og Fredrikstad. Magnus Madsen ble dobbeltvinner i klasse 1 med hhv 244 og hele 248 poeng. Seier ble det også til rekrutten Jonas Sørli Runhovde som gikk til topps i Fredrikstad med 346 poeng.

Stevnene inngår i Østfoldserien, og her leder Magnus suverent, med ni poeng ned til andremann etter to av fem runder. Det er det beste stevnet i hver runde som teller i serien, og til slutt er det de fire beste rundene for hver skytter som regnes med.

Seier ble det også til rekrutten Jonas Sørli Runhovde som gikk til topps i Fredrikstad med 346 poeng. I Skjeberg ble det bronse på Jonas med 343. I Østfoldserien er han så langt nummer fire, tre poeng etter ledende Maya Fosser fra Degernes.

Det gikk litt tyngre for Lilly H. Madsen denne helga med 244 og 243 på sine hovedskytinger. Fortsatt godt skutt, men ikke så høyt på listene som vi så henne forrige helg.

Erik Aas-Hveem i eldre rekrutt stoppet på to ganger 246, og i den knallharde klassen er det nesten bare 250 som teller, men det vet vi at Erik har kapasitet til å levere. Så det kommer nok i år også, sesongen er enda ung.

Tomas Andersen er nummer tre i Østfoldserien i klasse 1, og i denne runden ble det 236 i Skjeberg som ble tellende. Det ble for øvrig uavgjort i kampen med sønnen Jonas, da de var familiens beste på hvert sitt stevne. Jonas var best i Fredrikstad med 233.

Vå eneste deltaker i nybegynner ung, Marlin H. Madsen skjøt jevn og godt. 231 og 233 lar seg absolutt høre, og to nye pokaler på hylla.

Det var altså mye god skyting fra Rygges deltakere, men hvor var våre skyttere i klasse 2 til 5? Med Jan Andre Runhovde i spissen er det levert mye god skyting på hjemmebane, men i helga var alle fraværende. Slik bør det ikke fortsette. Frigjøringsstevner, blant annet i Moss & Våler neste!