Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Flere medaljer – ute og inne

Ryggeungdommen har også denne uka plukket medaljer på ulike skytearenaer.

Ryggeungdommen har også denne uka plukket medaljer på ulike skytearenaer. Det startet med eldre rekrutt Erik Aas Hveem som trosset nærmere 25 kalde og stilte til feltskyting på Ski. Han fortsatte sin lange rekke med fulle hus, og sikret seg bronsemedaljen med 30/14. Flott skyting, men 14 «inne» tilsier at treffpunktet ikke er helt i midten. Også mesterskapet i Hemnes forrige helg ga særs lite innertreff, så en tuning av innskytinga er nok å anbefale før neste stevne.

Inne i varmen i Aas var det, litt som vanlig, Jonas Sørli Runhovde som sørget for medaljesusen med sølv i rekruttklassen. Etter å ha klinka inn fullt hus, 250 poeng på hovedskytinga måtte han tåle to niere på omgangen, men 348 er fantastisk god skyting.

Fantastisk god skyting også av den ferske femteklassingen Hans Petter Aas-Hveem med 344 poeng etter serien 147-98-99. Selv om det blir litt nede på lista i klasse med skyttere som Mesternes mester kjendis Ole Kristian Bryhn er det likevel imponerende godt skutt. Dette var moro Hans Petter.

Øvrige Ryggeskyttere i Aas var Erik Aas Hveem (ER) 346, Roy Fredriksen (V55) 344, Lilly H. Madsen (R) 342, Kristian Ystgaard Oswald (EJ) 334, Henrik Meum Stormo (4) 325 og Øystein Aas-Hveem (3) 224 poeng.

Roy og Jonas skjøt også stevnet i Spydeberg. Her ble det pene 346 poeng på Roy, mens Jonas her måtte nøye seg med 340 etter en litt uheldig omgang på 95 poeng.