Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Røros skytterlag
Stiftet 1880

Juleavslutning

Bildet viser en ung og lovende gjeng med skyttere som deltok under årets "Jule-duell"

Onsdag 20. desember holdt vi årets siste innendørstrening på Glåmos. Det ble markert med juleavslutning med uhøytidelige konkurranser, kaffe, pepperkaker og julebrus.

"Jule-duellen" ble arrangert for andre gang i historien på treningen onsdag. Hovedfokuset var at vi skulle ha en kveld utenom de vanlige treningene, hvor hygge og det å ha det artig var hovedfokus. Nytt av året var at vi også åpnet for at skyttere fra andre lag som var på treningen fikk delta. Dette spørs det om vi må revurdere, da brekkingene stakk av med seieren for begge klassene. På grunn av premieringen, deles det inn i to klasser - en klasse for de under 18 år, og en klasse for de over 18 år.

Gjennom respitt-ordningen, som forøvrig initiativtaker Hans Runar Kojedal har ordnet med å regne ut snittpoengsummen for de forskjellige klassene på landsskytterstevnet, blir det nokså åpent hvem som skal vinne. Både skyttere som har drevet en hel mannsalder og skyttere som er helt ferske kan stikke av med seieren og de jeve trofèene. 

Tilsammen var det 16 skyttere som deltok. Dette førte til at det gikk med mye amunisjon, mange liter brus og kaffe, og enda fler pepperkaker.

Vi i Røros skytterlag takker for 2017, og ønsker alle en riktig god og fredfylt jul, og et strålende godt nytt år!