Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Vellykket oslotur

Ikke noe å si på stemningen på veg hematt heller.

Forrige helg var 28 skyttere og sju foreldre med i skyttersamlagets fellestur med buss til Oslo Open og to andre stevner denne helga. For de fleste var dette ei reise der det sosiale telte like mye som det sportslige. Sammen med de som kjørte sjøl, var det henimot 40 skyttere fra Nord-Østerdal skyttersamlag.

- Vi ser jo at det vi her har fått til skaper oppmerksomhet langt ut over skyttermiljøet, sier Egil Wikan, en av de som i sin tid sto bak prosjektgruppa og en sentral person i skyttermiljøet.  En slik busstur med overnatting på hotell er en miljøskapende aktivitet som gir læring for ungdommene, både som skyttere og ellers. Dette har nok kommet for å bli. Nå er det bare å håpe at vi får med oss støttespillere som kan gjøre dette mulig.

Roger Nilsen skjøt seg inn i norgeseliten

Roger Nilsen skjøt seg fram til en sjetteplass i finalen i Oslo Open i helga. Med det beitet som var frampå der, kan han regnes med i norgeseliten.

I finalen skjøt han 344 der han avsluttet de ti ståendeskuddene som ble skutt som enkeltskudd med anvisning og summering for hvert skudd. Der ble det to niere på de to siste skuddene der det var bare tre poeng fram til vinneren og to fram til en andreplass.

Bortsett fra Roger Nilsens skyting var det rent resultatmessig  litt variabelt utbytte for mange på denne turen. Tre skyttere skjøt 250 og fullt hus, Andreas Tuveng, Dalsbygda i kl. e.rekr. , Gunhild Helstad, Ø.Rendal i kl. jr. og Hans Sollid, Alvdal i V65, begge på Norma Open på 50m på Kløfta.  Hans Sollid, Alvdal ble med dette resultatet nr. 2 i sin klasse, mens Gunhild ble nr. 3. Og blant juniorene avsluttet Kristian Westum og Adrian Aasegaard, begge fra Tynset helga med en åttende og niendeplass på Oslo østre sitt stevne, med 348 og 347.

Når det gjelder resultater fra de tre stevnen, henviser vi til resultatservicebn via dfs.no