Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Mange harde tak i RB-finalen

Adrian og Einar hadde et skikkelig nappetak i omskytinga i kl. jr. Einar vant etter det tredje enkeltskuddet.

Det ble som ventet mange tette oppgjør under lørdagens Rørosbank-karusellfinale på Tynset lørdag. Både i V73 og kl.jr. måtte det omskyting til.

 

Det begynte i finalen for V73 der Finn Tøraasen fra Jordet&Tenåsen og Karstein Skundberg, Alvdal måtte til pers etter at begge hadde skutt 250. Karstein hadde hele 19 indre, og det var vel flere enn Finn. Men det telte ikke, og dermed måtte begge i omskyting med enkeltskudd. På det andre skuddet var rangeringa etter desimal, og der smatt Finn foran med ett tiendel. Det er vel et spørsmål om det ikke her burde vært praktisert rangering etter innerblink på disse skuddene i omskytinga. Med desimaler blir det litt tilfeldig det hele.

Den andre duellen kom i junior der Einar Grue kjørte inn Adrian Aasegaard helt på slutten av 25-skudden og sikret seg omskyting. Den vant han i en duellen med enkeltskudd som skytterne virkelig trenger.

Ellers vant Roger en kvalitetfinale av rang der også han kom meget sterkt på oppløpet med fem enkeltskudd stående der han nærmest "parkerte" Tor Gaute Jøingsli, Lom&Skjåk med 49 på enkeltskuddene stende mot Jøingslis 45. Med Terje Nisja, Sunndal som tredjemann i kl. fem forstår alle at dette var et kvalitetsfelt.

Vi tar også med at de to 250-skytterne fra osloturen Andreas Tuveng, Dalsbygda i kl. ER og Hans Sollid, Alvdal i V65 begge vant sine klasser med 250.

Vi gjør oppmerksom på at det antall innerblinker som står på lista for Finn Tøraasen ikke er rett. Progammet fanger ikke opp omskytinga vår, og dermed måtte arr. putte på nok innerblinker for å få Finn på Toppen.

Vi gjør også oppmerksom på at bildet fra V65/V73 er tatt før vi kom på at vi burde ha tatt med alle finalistene.