Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Samlagsmester Skogsløp m/skyting

Vidar Løge fra Mandal vant Samlagsstevne Skogsløp med Skyting som ble arrangert av Lyngdal skytterlag sammen med Organisasjonsmedaljeskytingen. Med bare et tillegsminutt ble Vidar samlagsmester på "normalen"...

Normalen som det kalles er først 1,5 km med løping før man legger seg ned å skyter 6 skudd, dernest løper man nye 1,5 km etterfulgt av nye 6 skudd, for til slutt å ta ut det aller siste på en ny runde á 1,5 km.

Som sikkert de fleste da forstår -så skytes det med puls, mye puls!

10 Seniorer og noen tøffe Juniorer stilte til start på normalen -her kan Du se hvordan det gikk til slutt der med både løpstid og treff.

På sprinten er vi blitt fortalt at pulsen ikke var spesielt lavere. Ungdommene gir som vanlig alt -100% og lar det stå til. Til slutt var Benedicte Dragland (J) fra arrangøren Lyngdal best av alle etter summering av løpstid og tilleggstid pr. registrerte bom.

Totalt 6 Ungdommer stilte på startstreken fra Juniorklassen til Aspirantklassen. Sporty å stillle opp som Aspirant -og som vi kan se av resultatlisten så var det vel gjennomført løp av Mina W. Møll fra Holum som deltok for første gang!.

Siden alle klassene er representert så blir følgende samlagsmestere i Skogsløp m/Skyting i VestAgder 2015.

Rekrutt               Martias Flikka, Flikka Skytterlag.
Eldre Rekrutt      Tor Even Røyrås, Lyngdal Skytterlag
Junior                Benedicte Dragland, Lyngdal Skytterlag.

Her er sluttlistene fra Sprinten.

Vi gratulerer alle med vel gjennomført skogsløp med skyting!

 

Her er premieliste fra Samlaget