Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Feltstevnet blir flyttet til 11. april

Stevnet som skulle vært gjennomført helgen 1. mars blir flyttet til April

Skytterlagene Mandal og Holum flytter stevnet som dessverre måtte avlyses, -frem til lørdag 11. april. Påmeldingen er åpen igjen og vi håper at flest mulig har lyst og anledning til å delta rett før banesesongen setter inn...

Resultatene fra lørdagens arrangørskyting blankes og stevnet skytes da det flyttes så langt frem i tid. Forhåndspåmeldingen åpnes igjen. 

Kontakttelefon 90787595


 

60-Skudds Finfelt i «Grushola» på Stoveland, og 30-Skudds Grovfelt på Svinstad og 30-Skudds Texasfelt på Mjåvann Skytebane. Påmeldingen til Holums stevne gjelder begge og er gjenåpnet og blir åpen frem til 8. april

Grovfelt starter på Svinstad med «standard» feltrunde med oppgitte avstander, for deretter å kjøre til Mjåvann for en litt annerledes variant. Finfelt arrangeres på Stoveland hvor det skytes fortløpende (60 Sk.) På finfelt har vi selvsagt innskyting før man starter på selve konkurransen!

Oppmøte og påmelding på Kloster Grendehus fra kl. 08.30 til 11.00 Første lag går ut ca. kl. 9.30 - Forhåndspåmeldingen er gjenåpnet slik at man kan melde av eller helst PÅ frem til 8. april.

Avstand til alle hold Grovfelt på Svinstad er oppgitt på forhånd så nøyaktig som mulig, og første holdet på Mjåvann (200m) blir anvist – deretter anvises alt ved endt skyting.

 

Slik finner Du frem - Google Maps Link

Link til påmeldingen