Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Resultater Lyngdal

May Elin Frøyland var best av Vestegdene i klasse 3-5 på hjemmebane i Lyngdalshallen med 344 poeng og en 10.plass. Det var i mange av de andre klassene at skyttere fra Vest-Agder stakk av med seieren. Her er en liten oppsummering etter stevnet...

Klassevis er May Elin nr. 10 i klasse 5, Aleksander Taanevig nr. 3 i klasse 4 og Karen-Oline Jacobsen nr, 1 i klasse 3 blant seniorene.

I klasse 2 vant Holums Steinar Møll foran Øvre Eikens Rune Rossevatn, og i klasse 1 var Tone W. Møll best med bare to poengtap på 25 skudd og vant klassen med 248 poeng!

Blant veteranene er Øyvind Lilledrange fra Flikka vinner av klasse V55 og Karsten Valand vinner av klasse V65.

Ungdommene viser godt slag og i Juniorklassen ble det trippelseier til Holumsjuniorene Alvilde Røiseland - 349, Sindre Skoie - 347 og Karen S. Øksendal - 346 foran Benedikte Dragland fra Lyngdal, poenget bak på fjerdeplass.

I eldre rekrutt var det Martin Eiken fra Øvre Eiken som vant med 349 poeng og Sigve Vidringstad fra Lyngdal på tredjeplass med ett poeng mindre.

I rekruttklassen skjøt Malin W. Møll fra Holum og Martias Flikka fra Flikka godt men ble henvist til fjerde- og femteplass etter hhv. 347 og 346 poeng.

Stevnet samlet 125 skyttere. 

 

-Her er link til resultatlister