Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Ombudsmøteinnkalling

Det kalles med dette inn til det utsatte ombudsmøte fra i høst i Vest-Agder Skyttersamlag. Møtet blir digitalt på teams torsdag 28.01.21 kl 1900. Teamsrommet vil være er åpent/besvart frå kl1830. Les mer om det her...

-Sakspapira vil bli ettersendt

Det er spesielle forhold med smitte i år som er årsaken til at ombudsmøte har blitt utsatt og nå må arrangeras digitalt. 

Det har blitt lempa litt på krava frå DFS sentralt for å arrangera ombudsmøte i år så samlag kan bruke ulike alterantivar på oppmøte. I Vest-Agder har vi enda på den modellen som er skissert under:

Lag kan stille med ein ombudsmann som kan ha fullmakt på det antall ombudsmenn laget har eller så kan dei stille med det antall ombudsmenn dei har. Det er også fullt mulig å stille med to eller tre og fullmakter på det antall som ikkje kan møta. Det er også fullt lovleg å ikkje stille fulltalig eller ikkje delta i det heila..

Alle som vil delta må senda e-postadressa si til samlagets e-postadresse innan 25.01.21 slik at vi får sendt link til det digtale møtet.

Samlaget e-postadrese er: vest-agder@samlag.no

 

Liste over det antall ombudsmenn kvart lag har blitt sendt ut til lagene.

Så får vi håpa at dette ikkje bli den valige møteforma framover, men kan møtast til fysisk møte og gode debattar slik det er i normale år.

Evt. spørsmål besvares fortløpende av Samlagslederen -ta kontakt ved spørsmål.