Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Hjemmebanekarusell utsatt

UTSATT INNTIL VIDERE

Den tiltenkte hjemmebanekarusellen som var oppsatt på nyåret blir som følge av nye oppdaterte korona restriksjoner utsatt inntil videre. Nye datoer vil komme her når dette foreligger.

Vest-Agder Skyttersamlag inviterer til hjemmebaneskyting for å få gjennomført innendørskarusell i starten av 2021. Vi håper så mange som mulig av lagene vil delta.

Opplegget er tenkt slik at det enkelte lag arrangerer et internstevne i det tidsrommet som er skissert (pr. uke) og så sender resultatene til samlaget (i XML formatet -samme som lastes opp i VK-Skytterlag). Skytingen hos de lokale skytterlagene skal foregå under de til enhver gjeldende regler mht. smittevern, og her er link til saken ang. reglementet som oppdateres jevnlig. Husk også å ta hensyn til evt. lokale bestemmelse fra Kommunene.

Det enkelte lag vurderer selv hvilke dager de vil skyte og hvor mange dager i forhold til smittevern og eventuelle lokale bestemmelser.

Turnus:

UKE 2 - Runde 1 (siste dag i uken er søndag)

UKE 3 - Runde 2

UKE 4 - Runde 3

UKE 5 - Runde 4

UKE 6 - Runde 5

UKE 7 - Runde 6

I karusellen teller som vanlig de 4 beste rundene og ved poenglikhet bli det rangering på innertiere. Ved fortsatt likhet rangeres det på best resultat inkl. innertiere fra runde 6 og bakover.

Samlaget er ansvarlig med å føre sammenlagtresultatene.

Skytterlagene er selv ansvarlig for å registrere resultatene i DFS, samt sende kopi av samme fil (XML) til vest-agder@samlag.no

Resultater skal foreligge søndag kveld i kvar runde innan klokken 21.00. Aller helst direkte etter stevnet er ferdig.

Det deles ikkje ut medaljer med blått bånd (karusellmedaljer) for kvar runde.

Innskudd: 0

Premiering: Vanlig karusellpremiering samanlagt

 

Med helsing
Audun Rossevatn
Samlagsleiar