Innertreff avgjorde grovfelten

Jakob Nørbech avgjorde samlagsmesterskapet i felt for Nordmør på antall innertreff.

Det ble spennende til siste skudd under samlagsmesterskapet for Nordmør. Jakob Nørbech trakk det lengste strået til slutt.

Av Tom-Vegard Feltstykket

Foran de 12 finaleskuddene var det fem skyttere med 29 treff og åtte stykker med 28 treff. Det ble derfor en spennende avslutning på samlagsmesterskapet.

Ledet

Ola Mogstad Strand fra Øvre Sunndal ledet med 29/16 etter 30-skudden. Da siste finalelag skulle i ilden var det Lisbeth Bakk fra Årvågsfjord som ledet med 40/5. En og en måtte gi tapt for den flotte skytingen av Bakk. Først på skive 4 var det en som traffet hennes resultat.

Jakob Nørbech fra Aspøy og Straumsnes klemte til med 12/4 i finalen og tok ledelsen med 41/4. Da Ola Mogstad Strand på skive en skjøt 12/1 var seieren i boks. Lisbeth Bakk tok tredjeplassen.

– Vi vil rette en stor takk til alle som var med å bidra, slik at vi fikk mulighet til å gjennomføre stevnet. Vi var cirka 40 personer i sving på stevnedagen, forteller stevneleder Anders Korneliussen.

Rekruttene skjøt veldig godt i den varierende vinden. Ole Dalsegg vant med 41/6 foran Mathias Bakk med 41/4.

I eldre rekrutt vant Kjell Arne Fjærli med 42/10 treff. Karen Snekvik fulgte på andreplass med 42/7 og Hans Øie Bævre ble nummer tre med 41/11 treff.

Juniorklassen ble vunnet av Jorun Snekvik med 41/5, to innertreff foran Heidi Husevåg.

Atle Ness gikk til topps i V55 med 35/4. Arnfinn Kamsvåg vant V65 med 42/10, mens Håkon T. Gravem vant V73 med 42/10.

Roger Hals vant felthurtigøvelsen med 9,12 sekunder, mens Gunnar Øyen ble årets Stang-mester med 18 treff.

– Vi vil med dette takke alle de 106 skytterne som skjøt årets samlagsstevne, forteller stevnelederen.

Alle resultater fra samlagsstevnet i felt for Nordmør skyttersamlag finner du her.