Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Jøingsli har funnet LS-formen

Tor Gaute Jøingsli leder to av tre norgescupstevner i Nord-Østerdal. ARKIVFOTO

Lom og Skjåk-skytteren Tor Gaute Jøingsli leder to av tre norgescupstevner.

Av Tom-Vegard Feltstykket


Tor Gaute Jøingsli skjøt en nier på stående, men gjennomførte forøvrig helt prikkfritt under norgescupstevnet på Alvdal. Dermed leder han stevnet når klokka har passert 20.00 tirsdag kveld.

Men det er kvinnene som kanskje har imponert aller mest så langt i Alvdal. Kristin Dyrendahl fra Rissa er nummer to med 348 poeng, Kristi Haug Transet fra Røyken og Hurum følger på tredjeplass med 347 poeng, mens Ingeborg Aune Jørgensen fra Beiaren er nummer fire med 347 poeng.

Dette foran skyttere som Kim Andrè Aanestad Lund fra Jondalen, som er nummer sju med 346 poeng og Roger Ottosen fra Vestre Toten med 345 poeng.

I tet på Nora

Tor Gaute Jøingsli leder også norgescupstevnet hos Nora skytterlag. Han har 347 poeng. Samme poengsum som Lars Emil Haugen fra Stordalen, Kjell Strand Hovland fra Klepp og Espen By Dyrendahl fra Rissa. 

Norgescupleder Hans Kristian Wear fra Styrvoll har notert seg for 346 poeng.

Med 345 poeng på Tynset har Tor Gaute Jøingsli funnet fram til LS-formen, og er en klar outsider når klasse 5-skytterne skal i aksjon om ei drøy uke.

Wear med 349

Hans Kristian Wear har tatt føringen så langt på Tynset med 349 poeng. Bak følger nevnte Kristin Dyrendahl fra Rissa med 347 poeng. På delt tredjeplass finner vi Arild Røyseth fra Åsane og Hordvik og Roger Størseth fra Lånke med 347 poeng.

Norgescupstevnene i Nord-Østerdal varer helt fram til lørdag, så det er mange som ikke har vært i aksjon så langt. Vi vil følge stevnet hver dag frem til avslutningen til helgen.