Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Rinde leder på hjemmebane

Lise Margrethe Rinde har tatt ledelsen på hjemmebane i norgescupen hos Åsane/Hordvik.

Lise Margrethe Rinde har tatt føringen i norgescupen på hjemmebane med 344 poeng.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Første dag av tredje runde av norgescupen er over i Bergens-området. Åsane/Hordvik-skytteren leder stevnet på hjemmebane, ett poeng foran tidligere skytterkonge Arild Brodahl fra Hovet og Hol. Dag Skår fra Tørvikbygd ligger på tredjeplass med 341 poeng.

Også hos Fana er Lise Margrethe Rinde med i teten. Med 345 poeng er hun ett poeng bak Dag Skår fra Tørvikbygd. Tredjeplassen innehar Atle Håtuft med 345 poeng, men med færre innerblinker enn Rinde.

I det tredje norgescupstevnet, som er hos Os skytterlag, er det Jørgen Skivenesvåg fra Åsane/Hordvik som er i føringen med 346 poeng. Klubbkameratene Andreas Seilen og Bjarte Langenes følger på de to neste plassene med henholdsvis 344 og 342 poeng.

Utfra erfaringen på de to første norgescuprundene blir det trolig noen nye fjes i toppen i morgen og utover helgen. De fleste av de beste i toppen av resultatlisten sammenlagt har ikke skutt enda.

Arrangørene har hatt en utfordrende ettermiddag med kraftige regnbyger og lyn- og tordenvær. Blant annet måtte Fana skifte routeren etter nedslag, men fikk gjennomført skyting likevel.

Alle resultater finnes du via denne linken.