Gledelig stor deltakelse

Vegard, Oliver, Henrik, Eystein og Jørgen deputerte på stevne

Det var gledelig mange rørosinger som deltok på skyting helgen 16.-18. februar! Til sammen var det 7 skyttere under 18 år, deriblant 5 ivrige debutanter!

I tillegg til at helga 16.-18. februar var helga for årets store Martnas-dugnad, var det også ei helg med mye skyting. Nora, Dalsbygda og Glåmos arrangerte alle hvert sitt innendørs 15-meterstevne, og Vingelen og Fåset arrangerte hvert sitt feltstevne.

På Glåmos var hele 14 skyttere fra Røros skytterlag på standplass. Dette var et svært gledelig antall deltakere, og halvparten av disse var skyttere under 18 år. Når sist det var tilsvarende antall deltakere fra laget er uvisst, men at det er lenge siden er sikkert! Jørgen Bekkos, Vegard Grind, Oliver Aa. Engzelius, Henrik K. Gullikstad og Eystein A. B. Hindklev deltok alle på sitt første stevne, og høstet gode erfaringer for videre deltakelse. Det var også mye god skyting, og Kristine F. Kuraas satte like godt en ny personlig rekord på Glåmos.

Kristine satte ny personlig rekord

Damene i klasse 4, Åshild S. Flatla (344 - 341 - 341) og Milda M.S. Haugen (342 - 341 - 341), hadde en jevn og god duell på alle de tre innendørsstevnene med svært gode resultater og plasseringer. Åshild vant klassen på Glåmos og hos Nora, og Milda vant klassen i Dalsbygda.

Milda og Åshild i jevn duell

Hans Runar Kojedal er virkelig i slaget. Han vant like godt alle de tre innendørsstevnene med 347 og 2 x 346 poeng. Hans Runar har siden jul innkassert 7 stevneseiere, og vinner nesten alt han deltar på for tiden.

Hans Runar og Hans Iver

På feltstevnene i Vingelen og på Savalen var Hans Iver Kojedal tilbake i feltform og vant sin klasse på begge stevnene. I et rekordjevnt oppgjør i Vingelen havnet han som nummer tre, med like mange treff og innertreff som stevnevinneren.