Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Røros skytterlag
Stiftet 1880

Samlagsstevnet 2018

Samlagsstevne 2018 - Røros

Samlagsstevnet i feltskyting ble arranger av Røros skytterlag søndag 8. april. 77 Skytter møtte opp til fine vinterforhold i feltløypa vår. Nå skal vi komme oss litt til hektene før vi ønsker velkommen igjen til Rørosstevnet 22.04

Da er årets samlagsstevne Felt avviklet. Resultater fra Felthurtig vil komme inn litt senere på samme link.

Resultater:

 Medaljeoversikt :

Påmelding er åpent på "MittDFS" til og med 6. april. VIKTIG: ved påmelding ber vi om at skyttere som bor nærmest (spes. lagene i Røros og Os) melder seg på i de første laga fra morgenen.

Opprop er 15 minutter før skytetid på samfunnshuset i Nyheim. Etter opprop kjører skytterne egne biler opp til feltområdet ved Orva. Skytingen vil foregå ved Orven, i samme området som det årlige Rørosstevnet. De som har spesielle behov, kan etter avtale benytte egen bil mellom holdene. Finfelt og grovfelt går sammen gjennom feltrunden. 

30 skudd`s feltrunde med separate finaler, og felthurtig. Finfelten åpner med et innskytingshold (ikke tellende). Det vil bli premieutdeling på Nyheim umiddelbart etter at siste lag har skutt sin hovedskyting. Felthurtigskyting arrangeres ved parkeringen/skytterhuset. Lagskyting for både grovfelt og finfelt. Laget må være forhåndspåmeldt før første skytter går ut.