Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

God skyting i "open" helga

2 Vestegder kvalifiserte seg til finaler i hhv. Oslo Open og Norma Open første helga i desember. Leif Sindre Modalsli Kongevold (ER) fra Flikka skjøt seg til 15. plass sammenlagt og 7. plass i klassen under Oslo Open. I Norma Open skjøt Karsten Valand (V65) fra Grindølen seg til liggendefinalen og endte som nr. 9. Her er mer og flere tall fra helga...

Oslo Open

Mange Vestegder i aksjon under Norges største innendørsstevne. Stevnet samlet 1110 deltagere og som vi forstår med 15-20 finalister er nålyet for finaleplass veldig lite. Leif Sindre Modalsli Kongevold fra Flikka skytterlag skjøt 250 med 17* og var på delt andreplass etter innledende skyting. På plass nr. 13 finner vi Martias Flikka som også skjøt 250 med 13* som var litt for få til å komme i finalen. 

I finalen endte det med 7. plass i klasse ER under Oslo Open for Leif Sindre.

Kim André Aanestad Lund vant Oslo Open med magiske 350 poeng.

Se alle resultatene fra Oslo Open her

 

Norma Open

Her var det i den "andre enden" av skytterne det ble finaleplass. Karsten Valand fra Grindølen i klasse V65 skjøt seg til liggendefinale -som endte med 9. plass til slutt. 

Ellers i Norma Open skjøt Marianne Rossevatn fra Øvre Eiken 350 og det samme gjorde Joar Vetle Modalsli Kongevold fra Flikka. Begge hadde litt for få innertiere til å bli med i finalen som kun inneholder 2 fra hver av de klassene som skyter liggende, så også her er nåløyet veldig lite.

Ole Magnus Bakken fra Løiten vant Norma Open.

Se alle resultatene fra Norma Open her

Her finner Du alt fra finalene mm. (Facebook)