Hopp direkte til Søk

Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

LDK Finalesøndag

Finalistene i klasse 3-5 siste lag. Andreas Vigemyr skjøt seg til stjerne på LDK etter 99 poeng i finaleomgangen og 347 poeng. Sindre Skoie skjøt seg til mester blant ungdommene i klasse 3-5 under 21 år etter 96 i finaleomgangen og 342 som sluttsum. Videre følger en oppsummering av søndagens finaleskytinger her...

Medalje og Stjerneoversikt er ikke tilgjengelig enda men vi har fått noen glimt underveis i løpet av dagen i tillegg til oppdateringer med Livevisning og Resultatside.

May Elin Frøyland (5) fra Lyngdal Skytterlag endte som nest beste kvinne etter Anette Thingbø fra Time Skytterlag.

Kenneth Stubstad (5) fra Mandal Skytterlag stakk av med Normapokalen etter feilfri finaleomgang på 100 poeng og sluttsumen 343 (Foto: Egersund Skytterlag)

Torjus Ågedal fra Grindølen vant klasse V73 rangert på innertiere med 350 poeng (Foto: Egersund Skytterlag).

Joar Vetle Modalsli Kongevold (R) fra Flikka skytterlag skjøt seg fra tredje til andreplass bak Caroline Finnestad Lund fra Søgne etter 346 poeng totalt.

I klasse eldre rekrutt var det Hannah Johansen fra Time som vant etter en finaleomgang på 100 med 10 innertiere. Martias Flikka fra Flikka og Marianne Rossevatn fra Øvre Eiken skjøt begge 349 og ble nr 7 og 8.

I Juniorklassen klatret Sigve Vidringstad fra Lyngdal noen plasser og endte på femteplass, og Elias Breiland Hetland endte også topp 10 på en niendeplass.

Karen Sodeland Øksendal fra Holum Skytterlag i klassen eldre junior endte som nr. 2 i klassen etter finaleomgangen.