Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Dagen før det braker løs...

Marianne Rossevatn og Christian Rinde ønsker velkommen til Camp Vest-Adger

Det drar seg til for start av årets LS i Stjørdal og dagen idag har vært brukt til camping, prøvestevne, Frende Norgescup og ikke minst skytterting. Noen Vestegder har skutt Frendcup og noen deltok også på prøvestevne...

Skytterting

Oppsummering av dagens Skytterting finner Du på nettavisen til Skyttertidende -og vi nevner i farten at det blir offisielt LDK på 15m, LS i 2022 blir tildelt Voss Skytterlag, Prinsesselaget er historie og at det blir felles mesterskap i felt for klassene 2-5, V55 og EJ.

Se flere -og alle nyhetene fra Skyttertidende her

 

Frende Norgescup

Når det gjelder Frende Norgescup så er det enda dager igjen med skyting og her er noen drypp fra cupens offisielle kanaler. Vi har enda ikke helt overikt over alle som har eller skal delta i årets andre runde, men her er noen saks.

-Martias Flikka slo til med 350

-Treffsikker Flekkefjord Veteran

-Lilledrange ny leder i V65

Du kan oppdatere deg selv på både Bane og Stang/Felthurtig ved å følge denne linken: Nettside FrendeCup -runde 2For øvrig ligger lyngdølen Steinar Skoland på en foreløpig 11. plass sammenlagt torsdag kveld og Andreas Vigemyr fra Heddeland og Breland finner vi på plass nr. 21. Se sammenlagtlistene her.

 

Prøvestevne på LS-Arenaen

Mandalsgjengen etter endt prøvestevne. Fv. Espen Stubstad (4), Stein Taanevig (5), Kenneth Stubstad (5), Erlend Fasseland (2) og Tor Fasseland (V55).

Noen benyttet også sjansen å teste LS Arenaen torsdag og best ut kom Erlend Fasseland fra Mandal som var best av alle andreklassingene som prøvde seg.

I klasse 3-5 var Grindølens Reidar Ågedal nr. 11 med 242 og i klasse V55 var Tor Fasseland fra Mandal nr. 7. Prøvestevnet brukes av arrangøren til å teste anlegg og lære opp mannskap -og av skytterne til å få testet LS Arenaen. 

PS -i morgen starter alvoret -og vi ønsker alle sammen lykke til med sine øvelser! 18 skyttere fra Vest-Agder skal i aksjon og sendingene starter kl. 08.00 på nettradio og livestream.

Her finner Du oversikten over Vestegdenes skytetider.