Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Holum skytterlag
i Vest-Agder Skyttersamlag

Minikarusell 2019

Skytterlagene Lindesnes, Mandal og Holum har gleden av å invitere til SPAREBANKEN SØR Minikarusell. Karusellen er for rekrutteringsklassene NU/NV/R/ER/J/EJ I de tre skytterlagene og går over 4 kvelder på 3 skytebaner i rimelig nærhet av hverandre. Les mer her...

Karusellen starter tirsdag 21. mai kl. 18.00 på Skarstad (Lindesnes) med 1. runde. Det arrangeres 4 stevner på 3 baner, man må delta på 3 av de oppsatte stevnene for å oppnå premiering.

Skyteprogrammet er 25 skudd pr. runde. Vi lager resultatliste samlet for de tre beste oppnådde resultatene pr. klasse – også Nybegynnerklassene.

Alle premieres, og det koster kr. 70 pr. gang, inkl. cal. 22 skudd. (30 for de som har skudd) og vi oppfordrer klasseførte ungdommer også til å delta i karusellen!

Alle banene har elektroniske skiver på 100m. Lindesnes 7 skiver, Holum 8 skiver og Mandal 8 skiver.

Her er datoene for årets Sør Karusell -og påmeldingen starter tirsdagen før!:

Runde 1 Tirsdag 21. Mai kl. 18.00     Lindesnes Skytterlag – Skarstadmyra
Runde 2 Tirsdag 28. Mai kl. 18.00     Mandal Skytterlag – Mjåvann
Runde 3 Tirsdag 4. Juni kl. 18.00      Holum Skytterlag – Holum
Runde 4 Tirsdag 11. Juni kl. 18.00     Lindesnes Skytterlag – Skarstadmyra

Karusellen avsluttes med runde 4 på Skarstadmyra tirsdag 11. juni (banen til Lindesnes Skytterlag) med premieutdeling og "nogåt attåt" på Skytterhuset!

Etter avslutningen er det sommerferie for organisert aktivitet og rekrutteringsskytingene på tirsdagene for Holum- og Mandal Skytterlag, og egentrening for resten før LS på Evjemoen – God Sommer!

 

Innbydelse i PDF format