Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Skytterfesten 2022

Det ble en vellykket skytterfest lørdag kveld

Årsmøtet ble gjennomfør fredag kveld, og på lørdag var det endelig klart for skytterfest igjen. Siste gang det var arrangert skytterfest i skytterhuset var 2015, men i år kunne vi også feire den nye BF-hallen. Ca 45 feststemte skyttere og dugnadsfolk med følge var samlet til god mat og hyggelig lag utover de sene nattetimer.

Kveldens begivenhet var det styremedlemmene Hanne og Agnar som sto for. Etter middagen så tok de ordet og utnevnte en noe overrasket og målløs Gunnar Bråten til æresmedlem i skytterlaget. Han er dermed en av de 4 nålevende æresmedlemmene i skytterlaget.

 

Jørn ble hedret for sine prestasjoner på LS Bodø der han ble kvalifisert for felthurtigfinalen, samt 4. plass NM skogsløp på LS for senior. Ovedie ble hedret fordi hun vant landsdelsstevnet bane i klasse junior.

Velfortjente blomster ble overrakt noen av de som har vært delaktig i byggingen av skytterhallen og brukt mye tid på dugnad. Dette er Tor Arne Reinertsen, Per Dalåsen og Per Gunnar Haug på bildet. Hans Gjelten var ikke tilstede og fikk blomster levert på døra. Uten dugnadsinnsatsen som vi så i byggeperioden så hadde ikke dette prosjektet vært mulig å få til.