Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Spydeberg skytterlag
Stiftet i 1862

Simen slo "de gamle"

Unggutten Simen Aasheim Torp slo til med flott skyting i klubbmesterskapet i feltskyting, og slo alle sine konkurrenter.

Klubbmesterskapet i feltskyting ble som vanlig arrangert på Aaser, og for nesten første gang i år skinte sola. Det ga også mye god skyting. På grovfelten kjempet fire skyttere om mesterskapet. Etter de innledende 30 skuddene ledet Asbjørn Nygaard med 27 treff, to treff mer enn Simen Aasheim Torp på andreplass. Men i finalen slo Simen til med 11/5 og det klarte ikke Asbjørn å straffe. Han fikk 9/4, og dermed vant Simen med knappest mulig margin, ett innertreff.

På finfelten var det noe bedre deltakelse. Steinar Walle oppnådde dagens beste resultat med 30/24 og 42/6. Han ble dermed klubbmester i V65. Martin Hauger ble klubbmester i V73 med 39/5.

Blant ungdommene var det fem deltakere, derav to aspiranter. Junioren Peder Nilsen var favoritt av disse, og ble klubbmester i sin klasse med 34/6.

Samtidig med klubbmesterskapet ble det skutt om Vinterpokalen og Feltpokalen. Du finner resultatene fra disse skytingene ved å trykke på linken. Ungdommene skjøt i tillegg om Materialgruppas pokal.