Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Spydeberg skytterlag
Stiftet i 1862

Premiedryss på årsmøtet

Det ble mange premier på våre ungdomsskyttere.

For mange var premieutdelingen det store høydepunktet under årsmøtet på skytterhuset. Premier i hopetall ble delt ut, og ungdommene fikk aller mest...

Tradisjon tro hadde Spydeberg skytterlag også i år valgt å ha premieutdeling sammen med årsmøtet. Og som vanlig var det mange premier av ulike sorter. Aspirantene var kanskje de som dro hjem med de fleste pokalene, men også seniorer og veteraner fikk vandrepokaler og medaljer i rikelig monn.

Junioren Peder Nilsen var blant de som smilte bredest av undommene. Han vant nemlig Solheimpokalen til odel og eie, etter å ha vunnet denne skytingen tre år på rad. Solheimpokalen er det største pokalen i Spydeberg skytterlag.

Den som kanskje ble mest overrasket av alle under premieutdelingen var Inge Svendsen. Inge var for noen få år siden lagets beste veteran, og på årsmøtet vant han "Plaketten" til odel og eie. Inge hadde i likhet med Martin Hauger og Oddvar Trippestad vunnet to napp i denne vandrepremien. I tillegg hadde Ole G. Øfstaas, Gunnar Bye og Steinar Walle vunnet hvert sitt napp. Statuttene sa da at Plaketten skulle tilfalle den som hadde mest poeng, og det var da Inge viste seg å være best.

Harald Buuer ble tildelt "brannpokalen" for sin innsats på Landsskytterstevnet. Der fikk han andreplass på banen og tredje plass på felt. Imponerende innsats!