Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Spydeberg skytterlag
Stiftet i 1862

Nye skytterlagsdrakter

Vi skal få nye skytterlagsjakker, og har nå fått et designforslag, som vi er ganske fornøyde med.

Fargevalg er alltid vanskelig, men etter en del diskusjon, har vi valgt å gå tilbake til de fargene vi hadde fra slutten av 1980-tallet og fram til vi bestilte de svarte jakkene i 2009. Dermed blir lillafargen gjeninnført i skytterlaget.

Vi skal få både nye t-skjorter og nye jakker, begge i et moderne design og snitt. Fargene er lilla og marineblå, med hvit tekst/logo. Bildet viser hvordan jakka blir seende ut. T-skjorta får omtrent samme design.

Styret i Spydeberg skytterlag har bestemt at vi skal subsidiere prisen en del. Vi selger derfor 1 jakke og 1 t-skjorte som en pakke for kr. 500. Pris for ekstra t-skjorte er kr. 200. Prisen er den samme for aktive medlemmer som for andre.

Ved å subsidiere våre nye lagsklær, håper vi flest mulig av våre medlemmer vil kjøpe. Vi håper også at foreldre, søsken osv. vil kjøpe antrekk. Da vil vi synes godt både lokalt og ute på stevner.

Vi har fått en del vareprøver i ulike størrelser. Disse er hos Runar og Anne Marit i Rollsvei 19. Det er også de som tar i mot bestilling. Vareprøvene blir tatt med opp på Sandembanen under tirsdagens skyting om Plaketten (13/5) og Skytingens Dag 18. mai.