Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Spydeberg skytterlag
Stiftet i 1862

Moro på juleskyting

En glad gjeng på seierspallen...

Juleskytingen i Spydeberg er alltid en suksess! I år deltok nesten 50 små og store tilsammen på de to konkurransene.

Juleskytingene pleier å ta lang tid. Slik var det også denne gang. Siste skudd ble ikke skutt før klokka hadde slått 22... Men moro var det!

Første konkurranse var presskyting liggende. Her kunne alle de som ikke skyter stående til vanlig være med. Det ble tre innledende lag, hvor de tre beste fra hvert lag gikk til finalen. I finalen var det en fin blanding mellom rutinerte skyttere og aspiranter og nybegynnere. Det er gøy å se hvordan de unge er i stand til å skjerpe seg ekstra når det skytes ett og ett skudd.

Til slutt var det Anne Marit Nygaard som stakk av med seieren, etter å ha blitt nummer to året før. Nummer to ble Roar Nordby, mens aspiranten Bjørnar Melhuus tok 3. plassen. 

I presskytingen i stående var det litt mer forutsigbart hvem som sto igjen til slutt. Jo Inge Auren var den 3. siste som røyk ut, og dermed ble det en duell mellom Runar Sørensen og Tore Mølmshaug om seieren. Den kampen vant Tore, og han kunne slippe jubelen løs.

For øvrig ble det som vanlig servert julegrøt med mandel, og alle ungdommene som var med fikk pokal. Godteposer var det også!

Resultater fra juleskytinga 2014