Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Spydeberg skytterlag
Stiftet i 1862

Juleskytinga 2014

Velkommen til juleskyting torsdag 18. desember

Torsdag 18. desember skal vi arrangere juleavslutning på tradisjonelt vis. Det blir selvsagt skyting, grøt, gløgg, godteposer og mye moro!

Spydeberg skytterlag ønsker velkommen til den tradisjonsrike juleskytingen i kjelleren på Hovin skole førstkommende torsdag. Vi serverer som vanlig julegrøt med mandel, gløgg, saft m.m. Og godteposer til de små... Skyting blir det også, selv om vi vil skyte litt annerledes enn vi vanligvis gjør på trening. Planen er som følger:

Fra kl. 17.30: Press-skyting liggende

Alle skyttere unntatt seniorer i klasse 3, 4 og 5 kan delta. Vi skyter først prøveskudd, deretter en 10-skudd for alle. Alle ungdommene får premie. Deretter skytes det presskyting: Ett og ett skudd, hvor den med det dårligste skuddet hver gang går ut, inntil det er igjen 3 evt. 5 skyttere i laget. Det skilles på desimaler. Etter at alle/begge lagene har skutt ferdig, blir det finale for de gjenværende fra hvert lag (de som ikke har røket ut). Dette pleier å bli veldig spennende!

 

Ca kl. 19.00: Press-skyting stående

Alle skyttere kan delta, men de som er med må skyte stående.Vi skyter først prøveskudd, deretter presskyting, hvor vi skyter ett og ett skudd stående. Den skytteren med dårligste verdi ryker ut. Vi skiller ikke på desimaler. Trolig må vi også her skyte to lag.

 

Vi håper dere er flinke til å møte opp på dette. Bortsett fra skudd, så er det gratis å være med. Ta gjerne med foreldre, venner og kjente. Dette pleier å bli veldig hyggelig!

 

Hilsen styret