Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Fet skytterlag
i Akershus skyttersamlag

Vi inviterer til skyteskole høsten 2018

Fet skytterlag har gleden av å invitere til skyteskole høsten 2018. Skyteskolen er beregnet på nybegynnere eller ferske skyttere i alle aldre, og passer også for de som har prøvd litt tidligere - eller for foreldre/voksne som ønsker å friske opp gammel kunnskap.

Dato: 22. jul 2018

Skyteskolen vil gå over 5 kvelder i august og september. Skyteskolen starter klokka 18.00, og vil normalt være ferdig klokka 19.30. Hver kveld vil det være en blanding av teori og praktisk skyting. På skyteskolen vil du lære mye grunnleggende og viktig skyteteknikk. Alt fra skytestillinger, pusting, avtrekk og sikkerhetsregler er temaer vi skal gå igjennom. Alt skal prøves også i praksis. 

Praktisk informasjon:

  • Hvem kan delta?

Nedre aldersgrense er 8 år, men i enkelt tilfeller vil 10 år gjelde. Vi vurderer individuelt, da det er store variasjoner i vekst/kroppsbygning, konsentrasjon og forutsetninger for å kunne håndtere våpen. For de yngste deltakerne er det viktig at foreldre/foresatte er med og lærer det mest grunnleggende.

Ingen øvre aldersgrense - her er alle aldersgrupper velkomne uavhengig av nivå.

  • Oppstart:

Uke 35, tirsdag 28. august. kl. 18:00 på Brattåsen skytebane, Fetsund.

  • Påmeldingsfrist:

Fredag 24. august.

Vi har begrenset antall plasser, så her gjelder "førstemann til mølla"!

Påmelding: Send en e-post til fet@skytterlag.no

Vi trenger navn på deltaker, fødselsdato, alder, telefonnummer, e-post-adresse og nivå (aldri prøvd skyting, nybegynner, skutt noe, tidligere skytter etc.). For barn/ungdom trenger vi navn og kontaktinformasjon til foresatt.

 

Hva må jeg ha med?

Vi har våpen (cal.22) og alt utstyr for utlån. Det eneste man trenger å ha med er skjerpede ører for den teoretiske delen av skyteskolen, og en god bukse og litt tykkere genser, helst i mørke farger - underlaget kan smitte av noe på lysere klær. 

Dersom du ønsker å benytte eget våpen, skal våpenet være godkjent for bruk i DFS eller for jakt iht. Skytterboka. Når vi skyter innendørs må det være cal.22 eller luftgevær med diopter.

Koster det noe?

Avgift for skyteskolen er kr 300, som inkluderer opplæringsmateriell, ammunisjon, lån av våpen og medlemskap i skytterlaget. 

 

Vi gleder oss til å se deg!