Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Fet skytterlag
i Akershus skyttersamlag

Organisasjonsutvalget i DFS ønsker innspill

Organisasjonsutvalget i DFS er godt i gang med sitt arbeid med mål om å sikre god aktivitet i henhold til Det frivillige Skyttervesen sin nye formålsparagraf, gjennomgå organiseringen fra skytterlag til og med sentralleddet. Utvalget skal også drøfte demokratiske prosesser, funksjoner og strukturer i alle ledd i organisasjonen. Nå ønsker de innspill fra skytterlagene og samlagene gjennom en høring som er sendt ut. Frist for tilbakemelding er 15. januar 2019.

Organisasjonsutvalget ønsker i henhold til mandatet å involvere skytterlagene og skyttersamlagene. Derfor ble det i dag sendt ut et høringsnotat.

I høringen til skytterlagene og skyttersamlagene ber de om at de tar stilling til fire konkrete punkter. Skytterlagene oversender sine svar på høringen til eget samlag i høst og senest i løpet av november måned. Samlagene sender svar på de fire spørsmål samlet fra egne skytterlag og eget samlag.

Les hele saken og mer om de fire punktene utvalget ønsker tilbakemelding på her. 

 

Har du innspill til utvalget som styret i Fet Skytterlag kan ta videre? Send oss gjerne en e-post til fet@skytterlag.no.