Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Sirdal Videregående

Her er Sirdal Videregående skoles nye satsing for skyttere. Sirdal VGS har lang erfaring med skiskyting som topp-idrettslinje, og to av skolens tidligere elever skal i år til OL i Pyeongchang. Les mer om ny skytelinje i Sirdal i 2018 her...

Fra høsten 2018 tilbyr Sirdal Videregående Skole -Toppidrett Skyting

-Tidligere toppskytter Ole Bernt Vatland vil være hovedtrener for skytterne. Han er nå våpensmed med bl.a. skiskytterlandslaget som kunder.
-Skolen har topp moderne innendørs skytehall
-Hallen er tilgjengelig både på dagtid og kveldstid.

Som skytter og elev på Sirdal VGS vil du kunne bruke en moderne 15m skytebane inntil 6 timer i uka, med trener, i skoletiden.  Banen vil i tillegg kunne brukes på kveldstid.

Ole Bernt Vatland skal være trener og hans mål blir å gi elevene kunnskap og erfaring som vil være med å gi deg muligheten til å hevde deg i toppen av resultatlistene i mange år fremover, enten det er DFS- eller NSF skyting. 

Skolen har et godt sosialt miljø med mange som satser på idretten sin og som igjen skaper et godt miljø for prestasjoner og læring.

"Har noen  interesse av dette, ønsker vi å invitere  til en liten dag på skolen den 7. Februar, med omvisning og informasjon om skolen og elevheimen og gjerne en treningsøkt på skytebanen inne på skolen."

Gi beskjed til Ole Bernt om Du vil komme på besøk den 7. Februar !

 

Du kan også lese mer om skolen og skytelinja i denne brosjyren