Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Ungdomsstevnet 2022

En hel gjeng ungdommer fra Vest-Agder var med på felles busstur med Agdersamlagene til årets Ungdomsstevne i Numedal og her finner Du linker og resultater fra Ungdomsstevnet 2022 i Numedal..

På ungdomsstevne fikk de prøvd seg på baneskyting, stang- og felthurtig sammen med over 300 ungdommer fra hele landet. Etter tilbakemeldingene å dømme virket det som ungdommene hadde en flott tur!

Litt resultater..

Nikolai Rinde fra Farsund knallet til 2x350 og 100 i finalen og ende på sølvplass i eldre rekrutt etter omskyting. I tillegg skjøt Markus Lie fra Holum finale i eldre rekrutt etter 247+248 innledende og fikk 98 poeng i finalen og endte som nr. 21.

I juniorklassen ble Mina Wårøy Møll fra Holum topp 3 både før og etter finalen som til slutt ga en bronseplass. Tobias Lie fra Holum skjøt tilsammen 575 poeng og havnet på 16.plass.

I Felthurtig for ER ble det topp 20 plasseringer på Nikolai Rinde fra Farsund, Arild Andre Warmbrodt Rygnestad fra Laudal og Markus E. Lie fra Holum på hhv. 5, 7 og 17. plass. I Juniorklassen stakk Tor Edvard Bringsdal fra Holum av med sølvplassen etter tiden 8,66 (!) og Sigve Vigemyr fra Heddeland og Breland og Tobias Lie fra Holum ble hhv. nr. 13 og 19.

I Stangskytingen var Markus Lie fra Holum innenfor topp 20 etter 16 treff og i Juniorklassen var Tor Edvard Bringsdal fra Holum på 8. plass med 17 treff. Deretter fulgte Tobias Lie og Sigve Vigemyr på hhv. 13 og 14. plass. I klasse eldre junior ble det sølvplass til Inger Marie Bringsdal med 21 treff.

Link til resultatside