Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Kassereren takker av

Anne Tove Bakke takker i år av som kasserar for både Øvre Eiken skytterlag og Vest-Agder Skyttersamlag etter ca. 15 år for for både lag og samlag. I siste styremøte i samlaget for året mottok hun takkediplom og blomst for sitt virke i mange år.

Anne Tove hadde ingen relasjoner til hverken skytesporten eller Det Frivillige Skyttervesen før hun tok på seg kasserer-vervet i skytterlaget og så i samlaget. Forslaget om Anne Tove som kasserer kom fra et valgkomitemedlem frå Øvre Eioken som jobbet sammen med henne. Med litt enkel overtalelsesteknikk klarte han og overtale henne til dette vervet.

Premiesystem, Samlagsstevner, Organisasjonsskyting, Feltskyting, Baneskyting, Dugleiksmerker, Statuetter og Fat osv. var ord og utrykk som vi strødde rundt oss -som den største selvfølge, og var totalt ukjent for Anne Tove i utganspunket. Anne Tove har selv fulgt opp to barn i idrettsmiljøet, men dette var noe helt annet. Hun tok dette på en sporty måte og har utført kasserergjerningen på ein meget god måte. Nå blir Anne Tove pensjonist på Eikås Sagbruk og mistar derfor tilgangen til økonomiprogramvaren som hun har brukt, og det er også på sin plass å takke Eikås Sagbruk for den generøsiteten å latt henne fått anledning til å bruke program og maskinvare som er sagbruket sitt.