Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Raymond ble samlagsmester

Dermed fikk han også revansj på Knut Tollefsrød som vant nappetaket dem i mellom på klubbmesterskapet. Denne gangen hadde Raymond 246 og Knut, som ble nummer to i Halden 243.

Blant våre ungdomsskyttere var det Sigvart Gjertsen som kom best fra det med andreplass og 245 poeng i klase junior. Med andre ord god uttelling for familien Gjertsen. Sigvart hadde flest innertiere i sin klasse, men noen niere på liggende gjorde at storfavoritten Einar Skovly fra Råde slet seg to poeng foran, men beger også til Sigvart.

Beger ble det også på Hans Petter Aas-Hveem med fjerdeplass og 245 poeng i eldre rekrutt. Også han hadde flest innertiere i sin klasse, med hele 13 stykker på 25 skudd. Nierne gjorde imidlertid at han likevel ble nummer fire med 245 poeng, mot vinnerens 249.

I denne klassen hadde vi også med Tor-Anders Fjerbæk (240), Kristian Bratlie (236) og Henrik Meum Stormo (228), som alle fikk viktig konkurransetrening.

I ungdommenes lagskyting skjøt Hans Petter, Sigvart og Tor Anders Rygge til en fjerdeplass, og foreløpig er det et stykke opp til de suverene vinnerne fra Degernes, men med litt flere konkurranser bak seg for våre ungdommer kan nok den differansen kortes betydelig ned.