Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Viken II 2015

Julie Nyborg endte opp på en meget sterk 5. plass som førsteårs Eldre Rekrutt under årets Viken 2 i baneskyting. Hun skjøt også på laget som tok sølv i samlagsskytingen.

Julie skjøt 249 poeng med 19 innertiere innledende! Det var kun 9,6 på det andre skuddet unna fullt hus. Dettte sikret skive 9 i finalen. I finalen skjøt hun 100 og fikk dermed 349 med 4 innertiere som tellende resultat. Hun klatret kraftig oppover resultatlisten og endte på en 5. plass. Dette er en stor prestasjion som førsteårs Eldre Rekrutt.

Martin Selenius i ER skjøt 246 som også er et meget godt resultat, men det holdt ikke til finale denne gangen. Alf Kristian Tollefsrød i ER fikk problemer med at diopteret hang seg fast og måtte avbryte skytingen. Edward har fikset dette og han kommer sterkt tilbake på kommende skytinger.

Av seniorene som deltok var det ingen som presterte i toppen denne gangen. Tor Arne Solbakken (5) fikk 232 poeng og Jan André Runhovde (5) 237 poeng.

Julie hadde andre etappe på samlagets førstelag. Der skjøt hun 99 poeng med en 9,9. Ludvik Edholm skjøt 99, Ingrid Finnestad 100 og Thomas Krogtorp 98. Dette sikret sølvplass til Østfold skyttersamlags 1. lag! Gratulerer!