Hopp direkte til Søk

Landsskytterstevnet

Odd Kolsrud vant klasse V73 - Felt

Mester i feltskyting for klasse V73 - 42/11 - Odd Kolsrud

Odd Kolsrud, Begnadalen, ble dobbelt-mester under årets LS, da han også vant feltskytingen for V73 med 42/11.

Finalegrensen for feltfinalen for V73 var satt til 29 treff, dermed skulle tre finalelag gjøre opp om mesterskapstittelen. 22 skyttere hadde 30 treff fra innledende feltrunde. Det skulle skytes 12 skudd mot liggende prisme, skytetid 3 min.

Best før finaleskuddene var:

1 Frank Vasholmen Skarpskytten 30/26
2 Iver Nymoen Kvikne 30/26
3 Per Oldertrøen Tynset 30/24

Siste finalelag ble anvist i puljer på tre og tre, unntatt skive 1 til Frank Vasholmen, Skarpskytten, som skulle anvises til slutt.

På skive ni la Norman Sleire, Frøysetvågen, inn 12/10 på sine finaleskudd, og 42/10 i mesterskapet. Dette resultatet holdt frem til skive fem hvor Odd Kolsrud hadde skutt til 12/11, og gikk opp i ledelse med 42/11. Kolsrud hadde allerede en seier fra LS, da han vant baneskytingen i klasse V73.

En skive gjenstod, og Kolsrud ledet fortsatt. Vassholmen skjøt til 12/6 og dermed kunne Odd Kolsrud, Begnadalen, løfte hendene som vinner av felten for klasse V73.

Det ble omskyting om tredjeplass mellom Iver Nymoen, Kvikne og Eivin Rundberg, Etnedal, begge med 42/9 etter finaleskytingen. Her var det Iver Nymoen som kapret tredjeplass i mesterskapet etter omskyting.