Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Dverberg skytterlag
i Vesterålen

Vikingsmellen 2012

Dverberg hadde 3 deltakere på Vikingsmellen i Lakselvdal lørdag 31. mars, og dro hjem med 2 førsteplasser.

Jan S. ble sist i sin klasse på KM vinterfelt på Vestvågøy forrige helg. Denne helgen viste han konkurrentene at han ennå kan treffe blinken, selv om han blir 79 år til høsten. Med 30/24 vant han klasse V73, to innertreff foran neste mann. Hele 6 av de 12 deltakerne i klassen skjøt 30 treff.

Nora var nr 4 etter hovedskytingen på KM forrige helg, med 28/17. Det var mindre vind på finalen enn på innledende, så hun stilte tilbake til nullstillingen før finalen. Det var tydeligvis noe som ikke stemte, for hun fikk 11 treff og "bare" 1 innertreff i finalen. Med 39/1 ble det likevel en femteplass.

En runde med innskyting fredagen før turen til Lakselvdal viste at siktet sto to knepp for høyt. Justering, og et par serier til for å bekrefte at innstillingen var rett.

I perfekte forhold i Lakselvdal skjøt Nora i siste lag, og med 30/17 var hun hele 7 innertreff foran de to andre som også skjøt 30 treff. Det var 8 skyttere med i klasse Eldre rekrutt. Totalt var det i overkant av 180 skyttere med på stevnet.

Jan Fredriksen var tredje deltaker fra Dverberg, og med 22 treff endte det et stykke ned på resultatlisten.