Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Dverberg skytterlag
i Vesterålen

Målselvtreffen 2012

Tove Mette, Nora og Jan S. tok i helgen turen til Troms for å skyte. Tove Mette vant like godt klasse 1 på Målselvtreffen, foran 8 andre skyttere.

Nora skjøt meget bra på Målselv. En litt lav første serie ødela for et helt topp resultat, men de andre skuddene satt der de skulle. Bare ett skudd på grunnlaget glapp ut. En super omgang med 7 sentrum gjorde at resultatet ble 345, noe som holdt til 5-plass totalt i klasse ER.

Tove Mette startet med å skru feil vei på prøveskuddene. En sentrum på første skudd, deretter nedover via 8 og 7, og til slutt en 4-er, før det koblet riktig vei. To raske 9-ere på de siste prøveskuddene, og fem lave 9-ere på første serie. Deretter 2 x 50, og et meget godt grunnlag på 98. 243 holdt til ledelse før søndagens skyting. Ingen av dem som skjøt søndag klarte å hamle opp med Tove Mette, og dermed var hun vinner av klasse 1 på Målselvtreffen. Hun vant også jubileumsskytingen i klassen med 98 på grunnlaget.

Jan S. fikk litt for mange 9-ere, og endte på 8-plass i klasse V73.

På Tømmerhaugstevnet skjøt Nora 244 og kom til finalen, men hun hadde 6 poeng å ta inn på den som ledet. Med 96 i finalen beholdt hun 5-plassen. Tove Mette skjøt 245, og ble også nr 5, men få deltagere i klassen gjorde at hun ikke fikk skyte finalen. Jan S fikk 241, og var et stykke unna finale.

Bare Jan S. tok turen til Falken. Der skjøt han bra, og med 345 ble det andreplass i klasse V73