Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vesterålen skyttersamlag

SM Vinterfelt / avslutning Vinterkarusellen

Årets karusell ble avsluttet med Samlagsstevnet på Andenes, onsdag 1. mai.

Dato: 26. mai 2013

Årets karusell ble avsluttet med Samlagsstevnet på Andenes, onsdag 1. mai. Deltakelsen har som vanlig vært dårlig, med totalt 22 skyttere på finfelt og 17 (18) på grovfelt. Det ble bare 5 stevner i år, da Melbo måtte avlyse sitt stevne.

4 av stevnene teller i karusellen. Bare 14 skyttere av i alt 39 (40) deltok på 4 eller 5 stevner. 6 (7) skyttere var med på 3 stevner, 6 skyttere var med på 2 stevner, og hele 13 skyttere var bare med på 1 stevne.
Tallet i () gjelder Nora Benjaminsen. Hun skjøt grovfelt i klasse 4 på 3 stevner, og finfelt i klasse Junior på Samlagsstevnet.

Sluttlisten i årets Vinterkarusell

 
Medaljevinnerne i klasse rekrutt på Samlagsmesterskapet:
Fra venstre: Samlagsmester Mari Benjaminsen, Dverberg, nr 2 Amalie Schaug, Dverberg, på delt tredjeplass Lars Bakkejord-Johnsen, Bø, og Nikolai Larsen, Bø.

 
Nora Benjaminsen skjøt grovfelt i klasse 4 på 3 stevner i vinter, siden hun er eneste junior i Vesterålen. På Samlagsstevnet skjøt hun finfelt i klasse junior, og fikk medalje og diplom.

 
Tove Mette Gammelmoe, Dverberg, ble Samlagsmester i klasse 1, og vant karusellen i klassen.


Lars Bakkejord-Johnsen, Bø vant karusellen i klasse rekrutt, foran Mari Benjaminsen, Dverberg og Jakop Mortensen, Andenes.


Samlagsmester og vinner av karusellen, Torfinn Johnsen, Bø. Mester i V55 og nr 2 i karusellen, Will Arne Jakobsen, Sortland. Mester i klasse 2 og nr 3 i karusellen, Frode Sæther, Andenes.