Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vesterålen skyttersamlag

Sommercup 2009

Det måtte omskyting til for å kåre vinneren i flere klasser.

Både Jørn Finvåg (Bø) og Jan Fredriksen (Dverberg) havnet et stykke ned på resultatlisten i Tretinddalen i dag, og måtte skyte om for å avgjøre hvem som skulle være øverst på cuplisten. Også Odd Egil Solberg (Sortland) og Torstein Schaug-Pettersen (Dverberg) i klasse 1, og Will-Arne Jakobsen og Eilif Andersen (begge Sortland) i klasse V55 skjøt om for å avgjøre seieren.

Jørn skjøt 327 poeng, og Jan skjøt 326. Finn H Andersen (Bø) hadde allerede skutt 333 poeng, så da var det klart at det ble omskyting. Også i klasse 1 og klasse V55 skulle det skytes om.

Med 6 skyttere og 5 skiver, ble det til at Torstein og Odd Egil skjøt først. Her var Torstein best, og vant med 99 poeng mot Odd Egil sine 97 poeng.

Will-Arne droppet omskytingen i Vinterkarusellen, da han var likt med Torfinn Johnsen (Bø) om tredjeplassen. Nå stilte han opp, og med 97 poeng henviste han Eilif til andreplassen i klassen.

I klasse 3-5 tok Jan sin første seier i cupen, etter årets første (og antakelig eneste) omgang på 100 poeng. Jørn skjøt 97 poeng på sin omgang.

I klasse 2 vant Anne Karin Steffensen (Sortland) med minst mulig margin. Hun fikk 240 poeng i Tretinddalen, mot Hedda Bie (Melbo) sine 239, og vant dermed cupen i klasse 2.