Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vesterålen skyttersamlag

Ombudsmøtet 2009

Vesterålen skyttersamlag avhold sitt årsmøte på Kystvaktbasen på Sortland søndag 22.11.

20 stemmeberettigede utsendinger fra skytterlagene i Vesterålen møtte opp, i tillegg til spesielt inviterte gjester.

De vanlige årsmøtesakene ble behandlet, og det ble gjennomført valg på nytt samlagsstyre. De fleste hadde sagt ja til gjenvalg, slik at det ble bare et par utskiftninger.

Torben Knudsen (Melbo skytterlag) har de to foregående årene gjort en fremragende jobb som samlagsleder, og han fortsetter som leder i ett år til. Styret består ellers av: Jan-Eirik Ra, Dverberg (nestleder), Harald Pedersen, Andenes, Jørn Finvåg, Bø, Anne Aanstad, Sortland og Tor Hugo Ekran, Tretinddalen.

Henning Ivarrud fra Norges skytterstyre var invitert til møtet, og han informerte og redegjorde for enkelte saker han brenner for, både lokalt og nasjonalt. Han stod også for overrekkelsen av diplom for dugleiksmerkeskytingen til Ørjan Iversen (Melbo) og Terje Knudsen (Sortland). Ørjan Iversen fikk diplom for å ha greid kravet til gullmerket hele 45 ganger, og Terje Knudsen har greid kravet til gullmerket 40 ganger.

 

Ivarrud delte også ut Dugleiksmerkestatuetter til Øystein Pettersen (Melbo) og Alf-Magne Rindahl (Sortland) for å ha greid kravet til gullmerket 25 ganger, og han overrakte medaljer og diplom fra skytingen om Den norske skyttermedalje tidligere i sommer, til dem som hadde gjort seg fortjent til dette.