Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Vårsamlingen 2014

Ungdomssamlingen hos Lindesnes skytterlag onsdag 14. mai 2014 samlet 10 ungdommer og 10 foreldre/instruktører.

Her hadde alle lag fra Vest-Agder Skyttersamlag en god mulighet til å treffe andre skyttere i samme klasse for å bli bedre kjent. Det var dessverre noen lag som ikke klarte å stille med skyttere i dag. Tilbakemeldingene var at det nok var en travel uke nå rett før 17. mai og at det ikke var på de enkeltes lag skyte dag. Men for de som fant veien fram til nå Lindesnes skytebane som tidligere het Norheim, angret ikke et sekund på det.

Det ble skutt på både 100 og 200 meter, og de med 6.5x55 tok det lengste holdet (200m). Siden det ikke var flere enn at de klarte å skyte alle på en gang, ble det til at både skytingen og teorien foregikk inne på standplass. Og det ble mye god skyting med like mange gode tips om hvordan en bør skyte og kanskje prøve å skyte for å finne den beste stillingen, avtrekket, grepet eller kanskje alt sammen. Mange magasin ble skutt og fullt hus ble nådd flere ganger, her ble prøvd flere skytetider, med eller uten ferdigstilling.

Det virket som alle koste seg, og særlig da grillen ble tent med gode pølser og hamburgere på. For ikke å nevne all praten som gikk fra alle kanter, så de yngste tok til med flere aktiviteter ute på parkeringsområdet.

 

Geir H. Stølen
Ungdomsutvalget Vest-Agder 

 

Se bilder fra samlingen her: