Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Oslo Open 2015

Her er store deler av Vest-Agder gjengen som vi fikk samlet i all hast lørdag i Alfhallen!

Oslo Open, Norma Open og en del stevner rundt dørene i hovedstaden er over. Mange vestegder på tur til Hovedstaden denne helga og Odd Arne Brekne fra Lyngdal vant Oslo Open etter omskyting, og 2 finalister i Norma Open fra Vest-Agder. Her er bilder, tall og linker fra helga...

Odd Arne Brekne måtte ut i omskyting med 5 andre skyttere før han vant, men han trakk det lengste strået, og vant.

Det kan kanskje kalles "Sørlendingenes innendørshelg" for i tillegg til Odd Arne Brekne som vant Oslo Open var det Greipstads Peter Sørli som vant Norma Open.

Kenneth Stubstad, Mandal 248 i Alfhallen

I Norma Open finalen nådde også Mandals Kenneth Stubstad Ståendefinalen i Alfhallen. Han leverte sterke 248 poeng innledende på den simulerte 200m skiva på 50m. Finalen er for de 10 beste i klasse 3-5 og man skyter 10 enkeltskudd stående. Som vi ser var han selvsagt kjempefornøyd etter den gode poengsummen. Etter finalen endte han på en 9. plass.

Den andre Vestegden som dro til med finaleplass var Rune Rossevatn fra Øvre Eiken i klasse 2 som kom i Knestående finalen -den samler de 3 beste i klassene 2, Junior og V55. Her skytes 10 enkeltskudd kneståående. Rune ble til slutt nr. 6 i den finalen.

Av plasseringer tar vi også med at Ingve Flikka fra Flikka Skytterlag vant klasse 1 sammen med en annen skytter fra Aas Skytterlag på Oslo Open! Vest-egdene er i vinden i flere klasser ser vi. I tillegg har det blitt mange gode poengsummer og plasseringer for mange av de ca. 30 skytterne som deltok fra Vest-Agder.

Samlagets ungdomsleder overasket seg selv -som hun sa, med å prikke et knallgodt grunnlag i Alfhallen -99 poeng viste monitoren etter 10 skudden. Sluttsummen på 25-skudden på det stevnet ble 243 :)

Som ifjor var det to Holumsnisser i form av Alvilde Røiseland og Karen-Oline Jacobsen som dukket opp i "billettluka" hos Asker Skytterlag. Det ble igjen dokumentert i form av bilde på Askers hjemmeside ifm. arrangementet. Etter "nissestreken" ble det topp 5 plasseringer for begge i sine respektive klasser.

Alltid ved ankomst er det viktig å "sjekke" forholdene på standplass, og som vi ser så var Vest-Agders utsendte tidlig på plass for å se hvordan det var bak presenningen i Ekeberghallen.

Vi teller fort 29 Vestegder som har vært i aksjon i helgens stevner og det kan enda hende at noen ikke er med i den tellinga.

Ellers så meldes det fra arrangøren Nordstrand Skytterlag om deltakerrekord og hele 967 skyttere var innom i Ekeberghallen.

For fullstendige resultater kan Du følge linkene i tabellen under, og titt gjerne innom de respektive nettsidene også: