Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

LDK Bane 2015

LDK Bane er vel over og det var Peter Sørli fra Greipstad som vant stevnet. May Elin Frøyland ble beste vestegd fulgt av Andreas Vigemyr i klasse 3-5. Det var et stevne med masse god skyting blant vestegdene i flere klasser...

May Elin Frøyland fra Lyngdal ble med det også tredje beste kvinne i Mesterskapet.

Så begynner vi med Klasse 1 hvor Jarl André Stølen fra Farsund vant med 248 poeng.

I tillegg er det gøy å se at flere foreldre til ungdomsskytterne også hiver seg med å deltar. Bildet viser Alf Tore Bringsdal fra Holum som "nydebuterte" med 240 poeng på LDK i Kristiansand.

I den militære klassene AG3 var det Leif Rinde Jr. fra NROF Lister som nådde høyest med 234 -to poeng bak vinneren Thomas Mong fra NROF Rogaland.

I den andre militærklassen HK416 vant Daniel Hagen fra HV-08 med 227 poeng.

I klasse 2 var Jan Yngve Eilertsen eneste finalist fra Vest-Agder og endte på 6. plass. 

I klasse V55 var det mange Vestegder i finalen og Arild G. Rasmussen fra Holum og Øyvind Lilledrange fra Flika endte på hhv. andre- og tredjeplass etter Rannveig Karlsen fra Mælum -her er blinkskudd fra seierspallen.

 

Så til Ungdomsklassene, og vi starter med Juniorklassen. Der vant Tore Rødland fra Klepp foran Alvilde Røiseland fra Holum og Hanne Svindland Vidringstad fra Lyngdal. 7 av de 9 finalistene skjøt 100 på omgangen så det var mye god skyting. Her er bilde av seierspallen fra medaljeoverrekkelsen.

I eldre rekrutt var fire av finalistene Vestegder og Sigve Vidringstad - Lyngdal og Rune Oma Urstad - Flikka skjøt begge 100 poeng på omgangen og klatret på resultatlistene.

I rekruttklassen var det 2 Vestegder som finaledebuterte i LDK sammenheng. Begge fikk med seg god erfaring til neste gang, og syntes det var gøy. Bildet viser Marthias Flikka fra Flikka og Malin Møll fra Holum etter anvisningen.

 

Stangskyting

Alf Stensli - NROF Kristiansand vant stangskytingen med hele 31 treff og vi finner Nils Bernt Rinde - NROF Lister og Andreas Vigemyr - Heddeland og Breland som de øverste Vestegdene med 22 treff hver. Nils Bernt er rangert foran på langholdet.

Blant ungdommen finner vi Marius Rinde - Farsund med 16 treff, Alvilde Røiseland - Holum med 12 treff og Rune Oma Urstad - Flikka med 9 treff.

Felthurtig (Stuperen)

Trond Inge Rødland - Klepp var kjappest i felthurtig på LDK med tiden 7,94 og som første Vestegd finner vi her også Andreas Vigemyr - Heddeland og Breland med tiden 9,73

Blant ungdommen er også her Marius Rinde raskest med tiden 10,77.

 

Samlagsskyting

Så til samlagskytingenene. Som alltid er det Samlagsskyting på LDK og Vest-Agder mønstret 1 seniorlag, 1 veteranlag og 2 juniorlag.

Seniorlaget endte som nr. 7 og bestod Steinar Skoland - Lyngdal, Andreas Vigemyr - Heddeland og Breland, Kenneth Stubstad - Mandal og May Elin Frøyland - Lyngdal. Det var Agders førstelag som vant Samlagsskytingen foran Agders andrelag.

Veteranlaget ble til slutt nr. 4 på rangering og bestod av Torjus Ågedal - Grindølen, Harald Jensen - Lyngdal, Arild G. Rasmussen - Holum og Øyvind Lilledrange - Flikka. Det var Aust-Agders førstelag som vant Samlagsskytingen for Veteraner.

 

Ungdommene mønstret som nevnt 2 lag og Vest-Agders førstelag ble nr. 3 og bestod av Rune Oma Urstad - Flikka, Sigve Vidringstad - Lyngdal, Hanne Svindland Vidringstad - Lyngdal og Alvilde Røiseland - Holum. 

Vest-Agders andre junirolag ble nr. 4 og bestod av Jonas Sodeland Øksendal - Holum, Martin Eiken - Øvre Eiken, Karen Sodeland Øksendal - Holum og Sindre Skoie - Holum.

Det var Agders førstelag som vant Samlagsskytingen for Rekrutt/Junior.

 

Her finner Du alle helgas tall:

Resultatside fra LDK Bane 2015