Hopp direkte til Søk

Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Lerum Cup 2013

Fem stevner på fem forskjellige baner i Indre Sogn gikk denne langhelga i mai. Skytingen er over for i år og her er er alle resultater.

Lagne fjorder, høye fjell, smale veier, livevisning, resultater, jevneste, beste, sammenlagt og mye mye mer. Forhåndspåmeldingen viste godt over 400 skyttere pr. stevne - og blant dem fant vi også noen fra Vest-Agder!

Roger Ottosen (5) fra Vestre Toten vant sammenlagt med 1728 poeng og 97 innertiere.

Vi har fulgt med litt på stevnene på nettet i løpet av helga fant to Lyngdøler som reiste fra stevne til stevne. Begge er de å finne godt oppe på øvre halvdel av sluttlistene sammenlagt for alle fem stevnene. May Elin Frøyland (5) kom høyest opp med plass nr. 24 etter 1708 poeng og 67 innertiere (342 - 340 - 341 - 340 - 345). Altså alle fem stevnene over 340 poeng!

Vi lot oss også imponere av Geir Atle Metveit (5) fra Imenes og Knut Erik Svarstad (5) fra Bamble, begge Sørlandskretsen, som i helgen begge skjøt 349 poeng på et av stevnene i Lerum Cup. Nettstedet www.standplass.no fører oversikt over alle som skyter 349 poeng i løpet av banesesongen 2013 og inneholder på 8 skyttere, hvor 4 av dem er fra Sørlandskretsen :)

Den tidligere Grindøl -skytteren Nils Thomas Valand som nå skyter for Oslo Østre havnet som nr. 14.totalt etter 1714 poeng (340 - 343 - 343 - 343- 345).

Under skytingen lørdag kom vi over dette bildet fra liveweb-visningen som viser at de to lyngdølene er meget jevne og skjøt en helt lik "klasse" på det ene stevnet: