Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Elektrisk baneåpning i Kvinesdal

Stemningen var "elektrisk" da den nye elektroniske innendørsbanen ble åpnet tirsdag

Ventetiden var endelig over på tirsdag da Kvinesdal Skytterlag hadde offisiell åpning av sin nye elektroniske 15m innendørsbane i Kvinesdalshallen.

Da var banen nede i kjelleren i Kvinesdalhallen endelig på plass og klar for åpning. Tirsdag 19. mars kl. 18 var det offisiell åpning med fullt hus og nærmere 50 personer var tilstede, deriblant en hel del skyttere. Det ble servert marsipankake fra Kvinesdal Sparebank, pølser fra en stor pølsegryte samt en del hamburgere.

Det var vanlig skyting og et lag med de innbydde og enda flere til. De innbydde var Kvinesdal Sparebank v/Svein Hermansen, Kvinesdal Kommune v/Jan Schou og Radio Kvinesdal v/Tor Magne Gausdal. Alle var de imponert over anlegget og enkelte fikk et helt nytt innblikk av skytesporten. Samlagsformannen, Audun Rossevatn, var også invitert. Han stilte selvfølgelig opp og hadde med gave til åpningen. Dette i form av vaffeljern som måtte være i bruk allerede ved neste arrangement! 

Geir H. Stølen forteller at alle fremmøtte syntes det var et flott anlegg og at det er en helt ny verden å se skyting på med skjerm både på standplass og ute ved publikum. Han takker også alle som har bidratt til at elektronisk innendørsbane nå er et faktum i Kvinesdal også.